Susanne Bier-succes solgt til USA

Trine Dyrholm spiller over for den irske skuespiller Pierce Brosnan, også kendt fra sin rolle som James Bond.

Trine Dyrholm spiller over for den irske skuespiller Pierce Brosnan, også kendt fra sin rolle som James Bond.

Foto: PR
Succesinstruktørens kommende film med Trine Dyrholm og Pierce Brosnan er allerede solgt til USA.

Herhjemme går det strygende for Susanne Bier, men også udlandet har travl med at hapse den 52-årige danske succesinstruktør.

Allerede nu har amerikanerne sikret sig succesinstruktørens næste film - "Den skaldede frisør", med blandt andre Trine Dyrholm og Pierce Brosnan.

Susanne Bier har de seneste par år gjort sig selv yderst bemærket på den internationale filmscene, og en Oscar for "Hævnen", er det klart, at udlandet vender blikket mod hende.

Flere måneder får filmen overhovedet får premiere, har amerikanerne allerede sat kløerne i Susanne Biers næste film, den romantiske komedie 'Den skaldede frisør'.

Det afspejler sig også ved købet af Biers nye film, der endnu har flere måneder til den har premiere. Så stor er Sonys forventninger til Susanne Bier.

- Intelligent, modig og så morsom. Publikum vil elske den, siger det amerikanske selskab Sony Pictures Classic, som har sikret sig rettighederne til filmen i USA, skriver BT.

Det er ikke nogen tilfældighed at det lige bliver Sony der køber. De købte også rettighederne til forgængeren, Oscarvinderen for bedste udenlandske film i 2011 "Hævnen".

Irske Pierce Brosnan er eneste udenlandske skuespiller i den stjernespækkede film, der foruden Trine Dyrholm tæller navne som Paprika Steen, Kim Bodnia, Christiane Schaumburg-Müller, Bodil Jørgensen, Molly Egelind og mange flere.

Filmen får premiere herhjemme til august.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden