Susanne Biers triumftog fortsætter i Toronto

Susanne Bier, Pierce Brosnan og Trine Dyrholm smiler på filmfestivalen i Toronto.

Susanne Bier, Pierce Brosnan og Trine Dyrholm smiler på filmfestivalen i Toronto.

Foto: AOP
Først Venedig, så København og nu Toronto. Susanne Bier, Trine Dyrholm og Pierce Brosnan lægger verden for deres fødder med "Den skaldede frisør".

Holdet bag "Den skaldede frisør" slider i øjeblikket de røde løbere tynde rundt omkring i verden. Nu er turen kommet til Toronto, hvor Susanne Bier, Trine Dyrholm og Pierce Brosnan har fået en lige så begejstret modtagelse som på filmfestivalen i Venedig, hvor deres romantiske komedie havde verdenspremiere forrige weekend.

"Den skaldede frisør" har netop haft en forrygende åbningsweekend i Danmark, hvor den solgte over 100.000 billetter. Susanne Bier, som ellers er vant til stor publikumstække, har aldrig haft en bedre åbning på en af sine film.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!


På Toronto International Film Festival bliver "Den skaldede frisør" vist ved en såkaldt Speciel Presentation, lidt ligesom i Venedig, hvor filmen heller ikke deltog i nogle konkurrencer. Men masser af opmærksomhed er der alligevel til filmen.

- Toronto er Nordamerikas største filmfestival, og det glæder både Susanne og mig enormt meget, at filmen nu får det perfekte afsæt forud for sin lancering i USA og Canada senere på året, siger Sisse Graum-Jørgensen, der har produceret "Den skaldede frisør", i en pressemeddelelse.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden