12. nov. 2013
Af Casper Nielsen

Suzanne Bjerrehuus inspirerede Triers sex-film

Suzanne Bjerrehuus
Suzanne Bjerrehuus
Foto: LARS LAURSEN (BILLED BLADET
Lars von Trier søgte inspiration og hjælp til de frække scener i sin nye film "Nymphomaniac", der rammer landets biografer 1. juledag.

Suzanne Bjerrehuus er en af de helt store inspirationskilder for Lars Von Trier i forbindelse med instruktørens kommende film "Nymphomaniac", skriver BT.

Det er hende, han har udfrittet om diverse seksuelle erfaringer, så han selv kunne stå som inspirator for stjerner som Connie Nielsen, Shia LaBeouf, Christian Slater, Willem Dafoe og Uma Thurman, der alle stiller op i den yderst dristige film, der får premiere dagen efter juleaften.

Filmmagasinet Ekko har i det nye nummer, der er dedikeret til Triers kommende film, talt med Suzanne Bjerrehuus om hendes møde med instruktøren:

Sød og ikke lummer samtale

- Vi talte meget om at kunne lide sex, og han fortalte en masse om sin egen seksualitet. Ikke lummert, men sødt og interessant. Han grinede, da jeg fortalte om en fyr, som havde fået medlidenhedssex. Det var sådan en pæn mand, der bare var savlende vild med mig. Jeg havde spurgt ham, om han virkelig så gerne ville, og da jeg så hans bedende øjne, tænkte jeg 'ok', siger Bjerrehuus.

Ekko skriver, at Lars von Trier intet har at gøre med den version, som kommer op i biograferne.

Hans ønske var, at filmen blev 5,5 timer lang. Men det satte producenten Peter Aalbæk Jensen en stopper for. I stedet bliver det en kortere udgave på 'kun' 4 timer.

Blandt de danske skuespillere i filmen er blandt andre Nicolas Bro og Jesper Christensen.

Læs mere om: