15. aug. 2016
Af Hanne Rask

Szhirleys søn bliver den nye lille Per

Szhirley og Elton
Szhirley og Elton
Foto: Birger Storm/Billed-Bladet
Sangerindens seksårige søn Elton er glad og stolt over sin rolle i den kommende "Far til fire"-film.

Når der til februar er premiere på den nyeste "Far til fire"-film "Far til fire på toppen", bliver det med helt nye navne på rollelisten. Ny er derfor også Lille Per, der denne gang skal spilles af sangerinden Szhirleys seksårige søn Elton. Han er netop startet i 0. klasse, men skal altså bruge de næste syv uger på at indspille film. Og det glæder han sig til.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Aldrig prøvet det før

- Det er noget af det fedeste, jeg nogen sinde har prøvet, siger den søde, krølhårede knægt om det at spille skuespil. Han har aldrig prøvet det før, men blev inviteret til casting fortæller han, og selvfølgelig har han set mange af de tidligere "Far til fire"-film.

- Jeg er stolt af, det det nu er mig, der skal spille Lille Per, fortæller Elton Rokahaim Møller.

De kendtes børn er med

Far spilles denne gang af Martin Brygmann, der har medvirket i tre tidligere "Far til fire"-film, men det er hans første gang i rollen som far. Onkel Anders varetages af Thomas Bo Larsen, der er mest kendt for de mere barske og alvorlige roller, og så er der Ole, Mie, Søs og Peter, og også blandt dem, er der en overraskelse.

I rollen som Ole ses nemlig Mingus Hellemann Hassing, der er søn af skuespiller Anne Louise Hassing, og på rollelisten står også Yrsa Bjarup Riis, der er datter af skuespiller, Anne Grethe Bjarup Riis. Yrsa har en mindre rolle i filmen, hvor hun også bærer navnet Yrsa.

LÆS MERE: Szhirley - der kommer nok ikke et tredje barn

Læs mere om: