Thomas Bo Larsen er forelsket igen

Thomas Bo Larsen med Diana Hvas.

Thomas Bo Larsen med Diana Hvas.

Foto: Jacob Ljørring

Thomas Bo Larsen danner nu par med smuk stylist, og stråler af lykke.

Søndag, 28. november 2010 - af Casper Nielsen

Skuespilleren Thomas Bo Larsen har haft travlt med at rejse rundt på herretur i Las Vegas med kammersjukkerne i løbet af året.

Men hjemme i Danmark har han også haft tid til at pleje et nyt forhold.

- Vi har været sammen i et lille halvt års tid, siger Thomas, der fylder 47 lørdag, den 27. november, og lægger armen om livet på sin ny kæreste.

- Hun hedder Diana Hvas, er stylist og lyste op ved skuespillerens side, iført en hvid festkjole fra Asos, da Frederiksberg Slot lagde rammer til præsentationen af en ny soldater-støttesang, "United", hvor pengene går ubeskåret til De Blå Baretters Kammerat Støtte Ordning (KSO) - veteraner, der hjælper veteraner.

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud

Pokerhajen Thomas

Thomas Bo Larsen og Diana Hvas har måttet undvære hinanden i de seneste par måneder. Skuespilleren er nemlig med i TV Zulus kommende serie, der følger ham og kollegaerne Dan Rachlin, Joachim B. Olesen, Dejan Cukic - og som special guest selveste Mads Mikkelsen - slå sig løs ved pokerbordene og på klubberne i Las Vegas.

Thomas Bo Larsen har også mere rejseaktivitet i år, og skal snart af sted til New York for at arbejde. Den travle skuespiller har tidligere været gift med kollegaen Patricia Schumann, der p.t. er aktuel som sminkør i Borgen, og han har også dannet par med musikeren Annette Brandt.