Thomas Vinterberg fik sin søn

Thomas Vinterberg sammen med fruen Helene Reingaard Neumann.

Thomas Vinterberg sammen med fruen Helene Reingaard Neumann.

Foto: Birger Storm
Danmark succesfulde filminstruktør Thomas Vinterberg er igen blevet far - denne gang blev det til en lille dreng.

Så fik Thomas Vinterberg endelig sin søn! Han var længe ventet, den lille fyr. Og samtidig var der nerver på, for ville han melde sin ankomst bedst som hans far var travlt beskæftiget ved Filmfestivallen i Cannes?

Vigtigst af alt for Thomas Vinterberg var at være til stede, når hans kone, Helene Reingaard Neumann, skulle nedkomme med parrets første fælles barn. Og parret vidste på forhånd at fødslen ville finde sted i lige præcis den periode, hvor Vinterberg var i Cannes for at promovere sin film Jagten.

Trods den store popularitet i Cannes, var Vinterberg dog klar til at tage tilbage til Danmark, hvis der var det mindste optræk til, at fødslen var i gang. Vinterberg havde lovet sin kone at være der for hende, og så snart filminstruktøren havde overstået sine vigtigste opgaver i Cannes, valgte han at tage hjem, selv om Mads Mikkelsen stod til at vinde titlen som festivallens bedste mandlige skuespiller for sin bedrift i Jagten.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Men Vinterberg kunne ikke drømme om at svigte fruen, der hentede ham i lufthavnen, da han returnerede fra Cannes. Og heldigvis gik alt præcis som det skulle. Dog måtte parret vente en uge i spænding, efter farmands hjemkomst, før det passede den lille fyr at komme til verden.

Natten til i mandags - godt en uge efter terminen - nedkom Helene Reingaard Neumann, med en dejlig velskabt dreng, og gjorde dermed Vinterbergs to døtre, Nanna, 18, og Ida, 12, der er fra ægteskabet med instruktør Maria Vinterberg, til storesøstre.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden