Fredag, 25. september 2020 - af Karina Didriksen

Thomas Vinterberg hylder datteren: Vi savner dig

Thomas Vinterberg og hustruen Helene Neumann.
Thomas Vinterberg og hustruen Helene Neumann. 
Foto: Martin Høien
Filminstruktøren Thomas Vinterberg havde hustruen Helene med til gallapremieren på sin nye film ”Druk”, der er en hyldest til datteren Ida, som mistede livet i en bilulykke i 2019.

Det var en følelsesladet aften for Thomas Vinterberg, da der var gallapremiere på hans nye film ”Druk” i København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Filmen er lavet som en hyldest til hans elskede datter Ida Maria Vinterberg, som døde blot 19 år gammel i en bilulykke i Belgien i maj 2019.

- Den her film rummer både lykke og ulykke, både foran og bag kameraet. I har hver og en betydet så meget. I har båret ikke kun mig, men også Nanna, Helene og hele familien igennem det her. Tak til hele filmholdet for at gribe os, når vores verden var gået i stykker, lød det i takketalen fra en berørt Thomas Vinterberg.

Filmen er til Ida

Mens 51-årige Thomas Vinterberg holdt sin tale i Imperial-biografen, sad hans hustru, Helene Neumann, og hans ældste datter, Nanna, nede blandt publikum og lyttede med.

- Ida, vi savner dig, og den her film er til dig, lød de rørende og afsluttende ord fra Thomas Vinterberg, mens tårerne fik frit løb.  

Filmen ”Druk” har skuespillerne Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe og Magnus Millang i hovedrollerne og kan ses i landets biografer. 

Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden