Torsdag, 20. august 2009 — af af Peter Juul

Thure Lindhardt får hovedrolle i TV-serie i USA

Thure Lindhardt
Thure Lindhardt
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Thure Lindhardt står måske foran stort internationalt gennembrud.

Det er stadig en hemmelighed - men det er ganske vist: Skuespilleren Thure Lindhardt får nu muligheden for det helt store, amerikanske og internationale gennembrud. Han har takket ja til en kanon-kontrakt som en af stjernerne i en ny TV-serie. Fox Television producerer og er så sikker på succes, at de har præsenteret Thure Lindhardt for en treårig kontrakt i den tunge Hollywood-klasse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Konsekvensen bliver, at 34-årige Thure i realiteten flytter til USA i tre år, og derfor har han nu aflyst alle planlagte roller i Danmark. Bl.a. på Nørrebro Teater. Så sent som i sidste uge meldte han i sidste øjeblik afbud til Gladsaxe Teaters pressemøde i Tivoli - officielt på grund af sygdom.

Det er bl.a. rollerne i "Engle og Dæmoner" og "Flammen og Citronen", som nu har banet vejen for en stor karakterrolle i en international TV-serie. Fox Television har tidligere brugt Nikolaj Coster-Waldau i krimiserien "New Amsterdam", som dog ikke blev den ventede seersucces. Coster-Waldau var også udset til hovedrollen i en anden ny Fox-serie, "Virtuality", som dog endte med at blive sendt som en to-timers "TV-special" i juni måned. Planerne om en længere serie er nu sat på standby.

Også den nye serie med Thure Lindhardt er lavet som pilot-projekt. Det blev så flot modtaget, at produktionen starter allerede om få uger med danske Thure i en af stjerne-rollerne.

Hverken Thure Lindhardt eller hans danske agent, Lene Seested, ønsker at kommentere den glade nyhed:

- Alle detaljer i kontrakten er ikke på plads endnu, siger Lene Seested.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden