3. jul. 2015
Af dkeditorial

TILLYKKE: Connie Nielsen fylder 50 år

Connie Nielsen
Connie Nielsen
Foto: Lars H. Laursen
Den danske Hollywood-stjerne Connie Nielsen har gang i karrieren, og fredag fylder hun 50 år.

Hun spiller sammen med superstjerner som Kevin Costner, Russel Crowe, Al Pacino, og Nicolas Cage.

Karrieren kører på skinner for den danske skuespillerinde Connie Nielsen, der fredag fylder 50 år.

Den ene film efter den anden rammer for tiden alverdens biografer med Connie Nielsen på plakaten.

Senest er hun blevet færdig med at filme blockbusteren "The runner", der også har superstjernen Nicolas Cage på rollelisten - ved siden af Connie Nielsen.

Connie Nielsen er født i Vendsyssel

Connie Nielsen er født i Frederikshavn, men Vendsyssel var tilsyneladende for lille for hende, for som bare 18-årig hed hjembyerne Paris, Milano og New York, hvor hun havde stor succes som model.

Drømmen var at blive skuespiller, og hun slog for alvor igennem i filmens verden i "Djævelens Advokat" fra 1997 med store stjerner som Keanu Reeves og Al Pacino.

Bare tre år senere, i 2000, havde hun en stor rolle i den stjernespækkede Hollywood-film "Gladiator", som hun også vandt en Empire Award for.

Har to børn

Hun dukkede op og vandt en Bodil for "bedste kvindelige hovedrolle" for sin rolle i filmen "Brødre" fra 2004, og siden er det altså gået slag i slag for den smukke dansker.

Connie Nielsen har to børn, Sebastian og Bryce. Sidstnævnte fik hun med en anden berømt udenlandsdansker, nemlig Metallica-trommeslageren Lars Ulrich, som hun dannede par med i otte år.

Vi på BILLED-BLADET ønsker KÆMPE tillykke med fødselsdagen.

Læs mere om: