1. jul. 2016
Af Maria Rode Olsen

TILLYKKE: Cyron Melville fra Badehotellet fylder 32 år

Cyron Melville
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Skuespiller Cyron Melville, der blandt andet er kendt fra TV-serien "Badehotellet" og som Brian Laudrup i "Sommeren 92", fylder 32.

I sidste afsnit af sæson 3 af TV 2's TV-serie "Badehotellet" tonede han frem som den generte og forelskede skuespiller Robert Fischer, men i virkeligheden hedder den unge mand med samme erhverv Cyron Melville, og i dag kan han fejre sin 32-års fødselsdag.

Til oktober vil han sammen med skuespillerkollegaerne Iben Hjejle, Dejan Cukic, Sara Hjort Ditlevsen være at finde på scenen i komedien "Privatliv" på Bremen Teater.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Cyron Melville
Badehotellet. Robert Fischer (Cyron Melville) og Kitty Hansen (Andrea Alma Øst Birkkjær)
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Cyron Melville som Brian Laudrup

Cyron Melville har haft mange roller siden han som 10-årig spillede hovedrollen i "Menneskedyret" fra 1995. Han slog for alvor igennem som guden Balder i TV 2´s julekalender ”Jul i Valhal” i 2005 og har derudover medvirket i forskellige film.

Mest kendt er Cyron Melville måske fra filmen "Sommeren '92", hvor han spillede den populære fodboldspiller Brian Laudrup.

Privat har skuespilleren dannet par med sin folkeskole-kæreste i næsten ni år og sammen har de en datter på fire.

BILLED-BLADET ønsker tillykke med fødselsdagen.

Herunder kan du klikke dig igennem en serie skønne fotos, hvor vi får et kig bag kameraerne på seneste sæson af "Badehotellet".

GALLERI: Bag kameraet på Badehotellet

Læs mere om: