TILLYKKE: Cyron Melville fra Badehotellet fylder 32 år

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Skuespiller Cyron Melville, der blandt andet er kendt fra TV-serien "Badehotellet" og som Brian Laudrup i "Sommeren 92", fylder 32.

I sidste afsnit af sæson 3 af TV 2's TV-serie "Badehotellet" tonede han frem som den generte og forelskede skuespiller Robert Fischer, men i virkeligheden hedder den unge mand med samme erhverv Cyron Melville, og i dag kan han fejre sin 32-års fødselsdag.

Til oktober vil han sammen med skuespillerkollegaerne Iben Hjejle, Dejan Cukic, Sara Hjort Ditlevsen være at finde på scenen i komedien "Privatliv" på Bremen Teater.

Badehotellet. Robert Fischer (Cyron Melville) og Kitty Hansen (Andrea Alma Øst Birkkjær)
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Badehotellet. Robert Fischer (Cyron Melville) og Kitty Hansen (Andrea Alma Øst Birkkjær)

 

Cyron Melville som Brian Laudrup

Cyron Melville har haft mange roller siden han som 10-årig spillede hovedrollen i "Menneskedyret" fra 1995. Han slog for alvor igennem som guden Balder i TV 2´s julekalender ”Jul i Valhal” i 2005 og har derudover medvirket i forskellige film.

Mest kendt er Cyron Melville måske fra filmen "Sommeren '92", hvor han spillede den populære fodboldspiller Brian Laudrup.

Privat har skuespilleren dannet par med sin folkeskole-kæreste i næsten ni år og sammen har de en datter på fire.

BILLED-BLADET ønsker tillykke med fødselsdagen. 

 

Herunder kan du klikke dig igennem en serie skønne fotos, hvor vi får et kig bag kameraerne på seneste sæson af "Badehotellet".

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden