Mandag, 27. juli 2015 — af Lene Skriver Bak

TILLYKKE: Nikolaj Coster-Waldau fylder 45

Den internationale danske stjerne Nikolaj Coster-Waldau kan mandag fejre sin 45-års fødselsdag.

Herhjemme har vi kendt til Nikolaj Coster-Waldau, siden han fik sit store gennembrud med hovedrollen som Martin i Ole Bornedals thriller ”Nattevagten” i 1994.

Siden har Nikolaj Coster-Waldau medvirket i utallige danske film som eksempelvis ”Vildsport” og ”Rembrandt”, og selvom han har medvirket i flere udenlandske produktioner, som for eksempel krigsfilmen ”Black Hawk Down” fra 2001 og den romantiske komedie ”Wimbledon” fra 2004, ligesom han spillede hovedrollen i serien ”New Amsterdam” fra 2008, er det først med kæmpesuccesen ”Game of Thrones”, at udlandet for alvor har fået øjnene op for Nikolaj Coster-Waldau.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS MERE: Nikolaj Coster-Waldau: Jeg kan slå Gerard Butler i træningscentret

Succes smitter af på Nikolaj Coster-Waldau

At serien er så umådelig populær over hele verden har åbnet nye døre for Nikolaj Coster-Waldau, der siden seriens begyndelse i 2011 blandt andet er blevet castet til at spille Cameron Diaz’ kæreste i komedien ”The Other Woman” og har fået en bærende dobbelt-rolle i den skræmmende gyser ”Mama”.

Mandag fylder Nikolaj Coster-Waldau så 45 år. Man må håbe, at den populære skuespiller får mulighed for at fejre dagen i selskab med konen, Nukaka, som han har været gift med siden 1998, og deres to døtre.

LÆS MERE: Nikolaj Coster-Waldau: Jeg føler mig ikke som stjerne

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden