Fredag, 12. august 2016 — af Luise Marie Bekker

TILLYKKE: Pusle Helmuth fylder 54 år

Pusle Helmuth Darville.
Pusle Helmuth Darville.
Foto: Birger Storm
Den tidligere barnestjerne Pusle Helmuth Darville har fødselsdag. Men det er ikke det eneste, hun har at fejre denne sommer...

Allerede fra morgenstunden blev hun fejret med morgenmad og gaver fra sin mand Søren og deres fælles to børn, Albert, 10, og Victoria, 13, og i aften bliver de 14 til middag.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Søndag er det til tid boller og kakao med svigerfamilien, og i næste uge kommer hendes halvsøster, Henriette Rosenberg, til Danmark fra Californien.

- Hun bor derovre, og jeg har ikke set hende i tre-fire måneder. Hun er stort set den eneste fra min egen store familie, som jeg har kontakt til, så det er dejligt, hun kommer og kan fejre mig lidt, siger Pusle til BILLED-BLADET.

Pusle Helmuth er flyttet ind på arbejdet

Men selvom Pusle bliver fejret flere dage i træk, skal der også arbejdes. Pusle Helmuth er nemlig PR- og administrationsansvarlig hos designeren Elsa Adams, hvor hun har en 30-timers arbejdsuge.

Og Pusle har nemt ved at komme på arbejde. Hun og hendes familie bor nemlig ”på kontoret”.

LÆS OGSÅ: Janni Kjær er flyttet ind i Pusle Helmuths lejlighed

Elsa Adams lejlighed med tilhørende showroom i Hellerup blev ledig, og så tog Pusle og familien springet og flyttede ind.

- Vi flyttede ind 1. august, og det er en stor og lækker lejlighed med et lille showroom, og her er rigtig dejlig, fortæller Pusle. 

Pusle Helmuth kan fejre 50-års jubilæum

Fødselsdagen er ikke det eneste, hun har at fejre for tiden. For faktisk er det 50 år siden, hun medvirkede i ”Min søsters børn”.

Den søde lille Pusle, der sang Blobs vuggevise og fik sig en aftenbajer før sengetid blev voldsomt populær og hele Danmarks darling. Pusle husker det som en god tid og vil gerne samle alle børnene til at jubilæumssammenkomst til september, når filmen har jubilæum.

De fleste andre var en del ældre end hende og vil nok kunne huske mere fra den tid.

Er gået i gang med at skrive ny bog

Familien har i sommer været på Kreta, hvor Pusle mødte en kvinde, der var i gang med at læse hendes bog, som udkom for 12 år siden.

- Det var helt tilfældigt, og hun fik gåsehud, da hun mødte mig. Jeg blev simpelthen så overvældet af hendes kærlighed. Så da min søn Albert spurgte, hvorfor jeg ikke går i gang med en bog til, besluttede jeg mig for at gå i gang i næste uge.

LÆS OGSÅ: Pusle Helmuth fik aldrig en undskyldning fra sin far

- Den kommer til at handle om de ting, kvinder kæmper med og nyder i deres hverdag. Den tager afsæt i mig selv og starter ved det punkt, hvor min far dør, siger Pusle.

I bogen taler hun blandt andet om sin søn Simon fra et tidligere forhold, som har ADHD.

- Jeg har været lidt bekymret for ham og har ikke talt meget om det før. Men nu har han et godt job og har styr på tingene, siger Pusle.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden