TILLYKKE: Troels Lyby fylder 50 år

Troels Lyby

Troels Lyby

Foto: Lars H. Laursen
Troels Lyby har det bedre med sin alder end den figur, han spiller i "Klassefesten"-filmene

Troels Lyby tumler for tiden omkring i landets biografer i en gedigen midtlivskrise sammen med vennerne Anders W. Berthelsen og Nicolaj Kopernikus. Det sker i filmkomedien "Klassefesten 3 - Dåben", der er tredje film i serien om tre midaldrende mænds fjotten rundt i deres egen uformåen. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Befinder sig godt

Heldigvis har dagens 50-års fødselar et noget mere afklaret syn på sin alder i den virkelige verden. Han har i interviews i forbindelse med filmen udtalt, at han er faldet til ro i den omstændighed, at han ikke længere føler, at han hele tiden skal være på vej. Han har fundet sin position i livet og i sit fag. Og det er et sted, hvor han befinder sig godt. 

Fik en Robert

Troels Lyby er fra Aarhus og blev i 1994 uddannet fra skuespillerskolen ved Odense Teater. Han debuterede i den legendariske teaterkoncert "Gasolin" på Dr. Dantes Teater i 1994 og har siden haft en fin karriere på scenen og foran kameraerne. I 2002 fik han en Robert for bedste mandlige birolle i bøsse-kærlighedskomedien "En kort en lang", og fire år senere spillede han sig til en Robert for bedste mandlige hovedrolle i filmen "Anklaget". 

Han har to voksne børn fra et tidligere forhold og var i 12 år gift med danser og koreograf Tanja Johansson.

I dag er han kæreste med skuespillerkollega Cecilie Stenspil. 

LÆS MERE: Cecilie Stenspil: Derfor faldt jeg for min kæreste

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden