23. aug. 2018
Af Juliane Olsen

Tommy Kenter: Her er min kæreste

Janne Hiort og Tommy Kenter
Janne Hiort og Tommy Kenter
Foto: Birger Storm
Det var en glad Tommy Kenter, der ved premieren på ”Lykke-Per” for første gang præsenterede sin kæreste, Janne Hiort.

Det er ingen hemmelighed for nogen, at den 68-årige skuespiller Tommy Kenter sætter stor pris på kvinder, og nu har han været heldig igen at finde kærligheden.

Den udkårne er grafisk designer Janne Hiort, som skuespilleren havde med ved premieren på Bille Augusts nye film ”Lykke-Per”, hvor han er med på rollelisten.

- Vi har været kærester nogle år, men det er først nu, vi står frem. Der har ikke lige været så mange røde løbere at stå frem på, sagde en tydeligt glad Tommy Kenter.

Tommy Kenter har fundet kærligheden igen

Skuespilleren, der spiller Philip Salomon i filmen, som har premiere den 30. august, har tidligere dannet par med sundhedsguruen Ninka-Bernadette Mauritson, men de to gik hvert til sit i 2015.

Denne gang er han altså fundet sammen med Janne Hiort, som han tilsyneladende hygger sig ganske glimrende med.

I hvert fald havde Tommy Kenter et fast tag i kærestens hånd, da de to blev fotograferet sammen på den røde løber ved denne lejlighed.

Tommy Kenter har giftermål til gode

De to har endda taget skridtet videre i deres forhold og er flyttet sammen efter at have mødt hinanden på en café i København.

Tommy Kenter har aldrig været gift, men han har datteren Sarah Kenter, der i dag er 43 år, fra sit forhold med kollegaen Ann-Mari Max Hansen.

Ud over Tommy Kenter medvirker også Esben Smed, Katrine Greis-Rosenthal og Rasmus Bjerg i den nye storfilm.

Læs mere om: