Trine Dyrholm bag facaden

Trine Dyrholm

Trine Dyrholm

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Hun har været med i en håndfuld danske biografsucceser, og så har hun også skrevet en bog. Trine Dyrholm er en særdeles aktiv dame.

På hjemmefronten har hun også succes. Sammen med kæresten Niclas Bendixen har de drengen Axel på 17 måneder. Hverken kæreste eller barn har været planlagt, det er nemlig ikke den måde, Trine gør det på.

- Måske havde jeg ikke engang forestillet mig, at jeg nogensinde skulle have et barn, men mødet med min kæreste gjorde det pludselig så naturligt, fortæller Trine Dyrholm til magasinet Psykologi.

- Jeg er utrolig taknemmelig for at han er kommet ind i mit liv, siger hun om sønnen Axel, og mon ikke det samme gælder kæresten Niclas.

Niclas er for resten danser ligesom sin mor, Britt Bendixen, der er dommer i Vild med dans.

En stor portion ydmyghed

På ydersiden er Trine en utrolig rolig og sympatisk person. Hun fortæller selv at hun op til Axels fødsel, i forhold til nogle mødre, tog det stille og roligt.

- Hvis man dysser forventningerne ned, bliver man ikke skuffet, vel? Sådan gør jeg altid.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Når det kommer til fremtidsvisioner og ambitioner, så har Trine aldrig haft behov for at have en plan for sit liv. Lige siden hun var helt lille har der aldrig været et billede eller en ramme som hendes liv skulle passe ind i.

- Man må have en stor portion ydmyghed for at kunne leve det her liv, fastslår hun.

Frygten

Under overfladen er livet dog noget andet for den smukke skuespiller. Hvor der er ting hun ikke gider besværliggøre, og hvor hun bare lader sig flyde med. Så er der andre ting i livet hun kan blive totalt usikker på

- Der er utrolig meget støj i mit liv. Jeg mudrer ting til. Jeg har brugt utrolig meget tid på at være ekstremt usikker på alt muligt i livet. Følelsesmæssigt kaos.

Selvom hun befinder sig rigtig godt i moderrollen, så var det med stor nervøsitet hun gik til opgaven. Det er vel egentlig i bund og grund det samme for alle mødre såvel som fædre. Nervøsiteten over at bliver mor og far for første gang.

Trine Dyrholm vil ikke giftes

Sønnen Axel er aldrig blevet døbt. Det var en beslutning Trine og Niclas tog i fællesskab. Trine tror nemlig ikke på gud.

- Jeg gjorde, da jeg var lille, men med årene er jeg blevet mindre og mindre religiøs. Jeg har ikke behov for at sætte livet i system, og jeg synes det er det, religion er.

Det er næsten alle pigers store drøm at blive gift i kirken i en stor hvid kjole. Men ikke for Trine.

- Jeg bliver ALDRIG gift. Jeg elsker ikke min mand mindre af den grund, og jeg kan også godt kalde ham min mand, hvis jeg har lyst til det.

Trine skal ikke selv holde et bryllup, men elsker at være med som gæst. Hendes søsters bryllup synes hun er tæt på det smukkeste, hun har overværet indtil nu.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden