Lørdag, 14. november 2020 - af John Lautrup

Trine Dyrholm: Derfor er min mand og jeg gode for hinanden

Trine Dyrholm
Trine Dyrholm
Foto: Martin Høien
Trine Dyrholm fortæller i BILLED-BLADETs røde stol, hvorfor hun og Niclas Bendixen er et stærkt par.

Trine Dyrholm har i 14 år dannet par med koreograf og teaterinstruktør, Niclas Bendixen. Og det er der en god grund til. Hun er i hvert fald ikke i tvivl om, hvorfor de er gode for hinanden. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Fordi vi er gode til at være sammen og også til at være sammen hver for sig. Så vi lader hinanden være på den gode måde. Vi er gode til at sætte hinanden fri, så vi kan gøre det, vi skal. Men stadigvæk sådan at vi også har hinandens ryg. Jeg oplever meget stor forståelse for det, jeg gør, fra hans side. Og jeg synes også, at den er gengældt. Det håber jeg da i hvert fald. Vi er jo i samme branche, det gør det selvfølgelig også lidt nemmere, siger hun og afslører, hvad der gjorde udslaget, da de fandt sammen i 2006. 

trine dyrholm
Trine Dyrholm og Niclas Bendixen
Foto: Krestine Havemann

- Jeg kan bare sige, at jeg faldt for og beundrer hans rummelighed. Han har en meget stor rummelighed og et menneskesyn, som jeg er tiltrukket af. Og så har han hul til det kreative på en meget inspirerende måde, siger hun. 

Læs eksklusivt interview med Trine Dyrholm, som er i BILLED-BLADETs røde stol i bladet, der kom på gaden torsdag den 12. november. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden