Torsdag, 12. november 2020 - af John Lautrup

Trine Dyrholm i den røde stol: Min mand skubbede på for at få et barn

Trine Dyrholm
Trine Dyrholm i BILLED-BLADETs røde stol
Foto: Martin Høien
Trine Dyrholm spiller omsorgsfuld mor i filmen, Erna i krig. Hun har også en morrolle i privatlivet, og den fik hun på initiativ af sin mand, Niclas Bendixen.

Trine Dyrholm kan på alle måder takke sin mand, Niclas Bendixen, for, at hun i dag er mor til Axel på 11 år. Der var nemlig ham, der pressede på for at få børn, fortæller den 48-årige skuespiller i et eksklusivt rød stol-interview med BILLED-BLADET. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg troede jo ikke nødvendigvis, at jeg skulle have børn. Jeg havde været alene i en del år og tænkte, at jeg sikkert bare ikke kunne finde ud af det med kærlighed. Og i hvert fald var det ikke sikkert, at jeg nogen sinde blev mor. Men så mødte jeg min mand, og så var det ret naturligt, siger hun.

- Jeg er dybt taknemmelig for, at han skubbede lidt på i den retning. Så jeg turde kaste mig ud i det. Det var også mit ønske at få et barn, men nogle gange kan man ikke formulere sit ønske så godt. Eller man tør måske ikke helt sige det højt. Og så skal man have andre til at hjælpe sig (smil). Men at vi skulle være forældre føltes som en ganske naturlig forlængelse af det møde, vi havde haft.

Trine Dyrholm er aktuel i storfilmen "Erna i krig", hvor hun spiller en sønderjysk kvinde, der under 1. Verdenskrig klæder sig ud som mandlig soldat og drager i felten for at beskytte sin af tyskerne indkaldte søn. 

 

Du kan læse om Trine Dyrholms forhold til sin egen søn, om hendes kærlighed til Niclas Bendixen, om hendes egen opvækst, om hendes kampe i voksenlivet og meget, meget mere i BILLED-BLADET, der kan købes fra torsdag den 12. november. Her optræder hun i BILLED-BLADETs røde stol.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden