Trine Dyrholm: Jeg længtes efter at få en familie

Trine Dyrholm og Krestine Havemann
Trine Dyrholm og Krestine Havemann
Foto: Krestine Havemann
Karrieren har altid været vigtig for skuespilleren, men intet betyder så meget som hendes kæreste og søn.

I sin nyeste film ”Skytten” spiller Trine Dyrholm en journalist, der prioriterer sin karriere højere end et familieliv. I virkeligheden går skuespilleren også meget op i sit arbejde, men for fire år siden blev hun og Nicklas Bendixen forældre til sønnen Aksel.

- Jeg var alene i mange år, før jeg mødte min kæreste, og jeg kender godt det der med bare at arbejde derudad og kun fokusere på karrieren. Jeg har da også været ude i overvejelser over, om jeg overhovedet ville have børn, men jeg længtes efter at få en familie og at give noget videre til et lille barn, fortæller Trine Dyrholm til magasinet WHERE2GO og uddyber:

- Du kan jo ikke styre dit liv på den måde, men du kan stille dig derud, hvor dine drømme har mulighed for at gå i opfyldelse.

Skuespilleren fylder 41 år på mandag, og selv om hun har en familie derhjemme, så vil hun fortsætte med at vægte karrieren højt.

- Jeg synes, det er vigtigt at vise min søn, at man godt kan være passioneret omkring sit arbejde og udvikle sig selv og sin karriere, samtidigt med man fordyber sig i at være mor, forklarer hun til WHERE2GO.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden