2. sep. 2012
Af af John Lautrup

Trine Dyrholm: Pierce Brosnan er fantastisk

Trine Dyrholm og Pierce Brosnan
Trine Dyrholm og Pierce Brosnan
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
BILLED-BLADET mødte hele holdet bag Susanne Biers film "Den skaldede frisør" ved filmfestivalen i Venedig.

En skaldet og splitternøgen Trine Dyrholm blotter sig fuldstændig for Pierce Brosnan i Susanne Biers ny film "Den skaldede frisør", der søndag har verdenspremiere på filmfestivalen i Venedig.

Og det kunne hun gøre uden nervøsitet og blufærdighed, for den irsk-amerikanske verdensstjerne viste sig at være det sødeste menneske under optagelserne til kærlighedskomedien, der foregik i både Danmark og Italien.

Det fortalte Trine Dyrholm, da hun lørdag mødte den danske presse ved festivalpalæet på Lidoen i Venedig.

- Jeg var jo lidt nervøs over at skulle spille sammen med ham, men meget hurtigt blev det utroligt nok meget naturligt at være sammen med ham. Pierce er jo irer, han har europæiske rødder og er ufattelig humoristisk. Det gør, at det blev nemt at kommunikere, fortæller Trine Dyrholm, som i filmen møder alverdens modgang med brystkræft og en utro ægtemand. Alligevel ender hun i et livsbekræftende scenarie, da hun på vej til sin datters bryllup i Italien for første gang møder datterens tilkommende svigerfar, Pierce Brosnan, der er en bister enkemand, som stadig ruger over sin kones død i en trafikulykke for mange år siden. Så kan man selv regne ud, hvad der sker mellem de to..

- Pierce faldt meget hurtigt ind i jargonen på holdet, hvilket egentlig var mærkeligt i betragtning af, at han er på udebane på grund af sproget og arbejdsmetoden på et dansk filmset. Vi på holdet oplevede det vel, ligesom folk der ser filmen på lærredet. I starten skulle vi lige forholde os til denne berømthed, James Bond i danske omgivelser, men han blev mere og mere integreret i ensemblet, ligesom man i filmen hurtigt glemmer, hvem han er, siger Trine Dyrholm og slutter sin lovprisning af Pierce Brosnan med disse ord:

- Jeg ved godt, at alle siger, han er så sød og rar, men jeg oplever ham virkelig som et sjældent generøst menneske. Han er så åben med sit sind og giver bare slip på sig selv. Det var en stor oplevelse.

Læs mere om Trine Dyrholm, Pierce Brosnan og "Den skaldede frisør" på filmfestivalen i Venedig i næste nummer af BILLED-BLADET.

Læs mere om: