Søndag, 15. november 2020 - af John Lautrup

Trine Dyrholm: Sådan er det at være næsten 50

Trine Dyrholm

Trine Dyrholm

Foto: Martin Høien
Trine Dyrholm døjer en smule med fysikken, men synes, det er meget sjovere at være 48 end 28 år.

Trine Dyrholm, 48 år, er aktuel i storfilmen, Erna i krig, hvor hun tonser rundt i mudderklæge skyttegrave med tung oppakning. Det kunne hun godt mærke på kroppen bagefter. Til gengæld føler hun sig i mental topform. 

- Jeg har ikke et problem med at blive ældre på den måde. Jeg har et problem med, at kroppen bliver mere og mere slidt. I “Erna i krig” gjorde det altså nas at rende rundt i mudder med en tung hjelm på hovedet og en stor oppakning på ryggen. Det kunne mine knæ ikke lide. Der er nogle fysiske ting, jeg bliver mere og mere bevidst om, fortæller hun. 

- Omvendt er jeg overhovedet ikke bange for at blive 50. Jeg har det meget bedre med mig selv, end jeg havde for 20 år siden. Jeg har det sjovere. Der er kommet flere farver på paletten. Men nogle gange kan jeg da stadig føle mig lige så usikker og sårbar og forvirret, som da jeg var midt i 20’erne. Jeg har bare lært af erfaring, at tilstanden ikke er permanent. Alle følelser flyder igennem én i perioder, og så kan man bare nøgternt konstatere: Nå, det er sådan, jeg har det i dag. Det går over igen, siger hun. 

Læs stort interview med Trine Dyrholm i BILLED-BLADET, der kom på gaden torsdag den 12. november. Her optræder hun i BILLED-BLADETs røde stol. 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden