Tirsdag, 20. januar 2009 - af af Signe Ravn

Trine Michelsen tabte til kræften

Trine Michelsen og Ole Michelsen

Trine Michelsen og Ole Michelsen

Foto: Michael Rieck
Den tidligere nøgenmodel og skuespiller Trine Michelsen tabte kampen mod kræften. Hun sov stille ind natten til lørdag.

Trine Michelsen måtte natten til lørdag nat give op over for den aggressive knogle- og lungekræft, der havde plaget hende i syv år. Hun sov stille ind på Håndværkerhavens Plejehjem, mens hun holdt sin far Ole 'Bogart' Michelsen i hånden. Trine blev 42 år.

"Der er ikke mere, der skal gøre ondt på hende. Hun er befriet for sine lidelser. Et forløb, der har varet i syv år. Nu er det afsluttet og efterlader et meget stort tomrum, jeg nu skal vænne mig til," siger Trines far Ole Michelsen afklaret til Ekstra Bladet.

Dermed er der sat punktum for en farverig karriere, som Trine Michelsen indledte, da hun som 16-årig for første gang stillede op som Side 9-pige. Efterfølgende arbejdede hun over hele verden som nøgenmodel og blev siden skuespiller i Lars Von Triers' Idioterne' og Søren Faulis 'Antenneforeningen'.

Da hun for tre år siden fik beskeden om, at sygdommen ikke længere kunne helbredes, trak Trine sig tilbage og brugte al sin tid sammen med venner, familie og særligt sin far, der i den sidste tid besøgte hende dagligt: "…i de sidste, svære år har vi haft det rigtig dejligt og intenst sammen, fordi vi begge ville det," fortæller Ole Michelsen i Ekstra Bladet.

Trine Michelsen begraves fra Frederiksberg Kirke på fredag klokken 13.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden