Lørdag, 6. juli 2013 — af af SØNDAG, Aller Media

Trine Pallesen forstår godt forældrene blev skilt

Trine Pallesen fortæller om forældrenes skilsmisse - Per Pallesen
Trine Pallesen.
Foto: AOP
Skuespilleren Trine Pallesens forældre blev skilt, da hun var 21 år, og dengang forstod hun godt, hvorfor det skulle ske.

Da skuespiller Trine Pallesen, som mange danskere kender fra DR’s tv-serie Rejseholdet, ligesom hun er datter af skuespilleren Per Pallesen, var 21 år, blev hendes forældre skilt.

Og midt i den skilsmisse kunne hun pludselig godt se, hvorfor forældrene endte med at gå fra hinanden efter mange års ægteskab.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg kunne godt se, hvor ondt det gjorde på dem begge to. Men jeg forstod alligevel godt, hvorfor det skulle ske. Jeg tror også, jeg havde en fornemmelse af, at det ikke bare er nemt at være menneske. Det syntes jeg ikke, det var dengang. Og det synes jeg stadigvæk ikke, at det er, siger hun og fortsætter:

– Men jeg synes faktisk, det bliver nemmere med alderen. For mig var det svært at være ung. Man er hele tiden i tvivl. Må man være den, man er, er man sådan eller sådan.

Der er ikke rigtige eller forkerte svar

Med alderen er Trine Pallesen nået til en forståelse for, at der hverken er rigtigt eller forkert, og at der dermed hverken er et rigtigt eller forkert svar på ungdommens tvivlende spørgsmål.

– På den måde er livet meget sjovere nu. Jeg har forstået, at der ikke er noget, der er rigtigt og forkert. Man kan godt elske nogen, selv om man synes, de er dumme. Man kan godt elske noget ved et menneske, selv om der er andet, man har sværere ved at komme overens med, siger hun og fortsætter:

– Det gælder også i forhold til ens andre relationer. Det nytter ikke noget, at man vil sidde og snakke følelser med en ven, som overhovedet ikke er til stede i det, men som til gengæld er pissesjov at drikke sig fuld sammen med. Det er ligesom at forsøge at få en stille og fredelig aften i den store rutsjebane i Tivoli, siger hun.

LÆS OGSÅ:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden