Tirsdag, 2. juli 2013 - af af Søndag, Aller Media

Trine Pallesen: Jeg er forelsket for første gang i 8 år

Trine Pallesen fortæller om forelskelse
Trine Pallesen
Foto: AOP
For 8 år siden blev skuespilleren Trine Pallesen skilt, og siden har hun været bange for at blive såret igen. Men nu er hun forelsket igen, afslører hun.

Skuespilleren Trine Pallesen kan for første gang, siden hun blev skilt for 8 år siden, sige at hun er forelsket. Og selv synes hun, det føles som mere end 8 år.

– Jeg er forelsket. For første gang i hundrede milliarder år, siger hun.

Selv om kæresteforholdet er nyt, har de kendt hinanden i nogle år. Hun mødte ham, da hun var i gang med at sætte sit hus i stand.

– Og så gik vi dér op og ned ad hinanden i nogle måneder, og så kunne jeg godt mærke, at han var en mand, der stod mere roligt på benene, end jeg selv gør. Han minder mig om min morfar, som også var smed, tilføjer hun med et smil. Han har bare en måde at være i verden på, som er ordentlig, og som jeg slet ikke kan stå for, fortæller Trine Pallesen.

I første omgang var jeg ikke parat

Men det var ikke let og uden bump at komme dertil, hvor de nu kalder sig kærester, og Trine Pallesen kan sige, at hun er forelsket.

– Vi var kærester en kort periode, men jeg var vist ikke helt parat. Jeg var nok mere bange for at blive såret, end jeg lige troede. Og det kunne jeg pludselig mærke, da jeg mødte ham. For han fik mig jo til at tænke: Ham her har jeg ikke lyst til at miste! Og så reagerede jeg på den måde, at jeg skyndte mig at lukke hjertet i. Det er sådan noget, jeg kan komme til. Jeg skal fandme nok klare mig. Og de kan bare ryge og rejse alle sammen. Men efter et stykke tid blev jeg alligevel ked af det. For ja, jeg ved godt, at jeg kan klare alt muligt selv. Men i virkeligheden vil jeg rigtigt gerne ikke kunne klare alting selv, siger hun.

Man skal turde give sig hen

Men når nu der skulle gå 8 år fra skilsmissen til Trine Pallesen igen blev forelsket, så er det oplagte spørgsmål, hvad der er sket.

– Jeg tror bare – selv om det selvfølgelig ikke lige var bare – at jeg sagde til mig selv: Vil jeg blive ved med at gå rundt resten af mit liv og være bange for at blive såret? Og nej, det ville jeg jo ikke. For så kan man lige så godt lægge sig ned og dø, ikke? Det er da lidt som en levende død, hvis man ikke tør give sig hen og tro på, at man kan samle sig igen, hvis man skulle blive knust, siger Trine Pallesen.

LÆS OGSÅ:
Trine Pallesen begynder at mærke alderen trykke – i hvert fald når det kommer til hendes job som skuespiller. På soendag.dk fortæller hun hvordan

LÆS OGSÅ:
Ibi Støving fortæller, hvad det har betydet for hendes liv, at hun har set døden i øjnene tre gange

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden