Tirsdag, 17. juli 2012 - af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Trine Pallesen: Var en ørken forneden

Trine Pallesen
Trine Pallesen
Foto: AOP
Det vrimlede ikke ligefrem med mænd i Trine Pallesens sovekammer efter skilsmissen fra filmfotografen Bo Tengberg.

Den 43-årige Trine Pallesen, som de fleste kender fra DR-serien Rejseholdet, blev i 2005 skilt fra filmfotografen Bo Tengberg, som hun har to børn med. Det var ikke ligefrem nemt at komme videre efter skilsmissen, og mænd var i den første periode det sidste, som den kønne skuespiller tænkte på, fortæller hun i et nyt interview.

- De første to år efter skilsmissen var der dømt Sahara forneden. Jeg havde ingen krop overhovedet, jeg var bare ulykkelig. Derefter kom det langsomt, at jeg godt kunne tænde på en mand. Måske var det gået hurtigere, hvis jeg havde hadet Bo, men det ville jeg slet ikke kunne trives med. Jeg gider ikke at blive en bitterfisse, der går rundt og hader en anden person, jeg endda har fået børn med. Det er spild af liv, siger hun i et interview med magasinet Liv.

Skulle være sammen for evigt

Samarbejdet med eksmanden om de to børn, ni-årige Sylvester og otte-årige Mathilde, fungerer i dag gnidningsfrit, men skilsmissen var bestemt ikke en del af Trine Pallesens fremtidsplaner.

- Jeg fattede ikke, at vi ikke skulle være sammen. Jeg er røvmonogam, og for mig var der ingen dør ud af det. Jeg troede, vi skulle være sammen for evigt, og jeg kæmpede som en tiger for at bevare min familie.

Men lige lidt hjalp det, og i dag lever Trine Pallesen uden en mand i sit liv. For det bliver sværere og sværere at finde den store kærlighed, som årene går, og skuespilleren har aldrig været en stor fan af engangsknald.

- Nogle af mine veninder har det sådan: 'Nu har jeg lyst til sex, nu skal jeg bare finde en med en pik'. Det kan jeg ikke. Jeg er nødt til at synes, at manden er spændende på et dybere plan, ellers sker der slet ikke noget i min krop. Jeg har aldrig kunnet det. Udadtil er jeg enormt hurtig og fremme på beatet, men jeg har også en anden mere sårbar side. Så selv om jeg altid har været god til at flirte, har jeg også altid på et tidspunkt sagt: 'Godnat og tak for i aften'. Det har nok overrasket en del mænd, siger hun.

Trine Pallesen er til efteråret aktuel i tv-serien 'Forbrydelsen 3' og desuden i filmen 'Spies og Glistrup', der får premiere i 2013.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden