Torsdag, 31. marts 2016 — af Karina Didriksen

Troels Lyby: Jeg boede i et hjemsøgt hus

Troels Lyby.
Troels Lyby.
Foto: Lars H. Laursen
Skuespilleren Troels Lyby medvirker i den danske gyserfilm ”Sorgenfri”, og han har selv haft en uhyggelig oplevelse.

Troels Lyby spiller en af hovedrollerne i den danske zombiefilm ”Sorgenfri”, som onsdag havde premiere i Kinopalæet i Lyngby.

Når det handler om gys og gru, så husker den 49-årige skuespiller tydeligt en episode fra sit eget liv, hvor han var ved at dø af skræk.

- Jeg har boet i et hus, der var hjemsøgt. Det var en stor herskabslejlighed i Odense, hvor jeg som ung boede i et bofælleskab. Der var mange mærkelige hændelser og billeder, der faldt ned fra væggene, fortæller Troels Lyby til BILLED-BLADET og fortsætter:

- En dag var jeg alene hjemme, og pludselig kunne jeg se mit dørhåndtag bevæge sig op og ned. Det føltes som en time, og der var jeg virkelig bange.

LÆS MERE: Cecilie Stenspil savner sin kæreste Troels Lyby

Troels Lyby tror ikke på zombier

Faktisk tror Troels Lyby ikke rigtig på overnaturlige ting, men han fandt alligevel ud af, at der er mere imellem himmel og jord, end man måske skulle tro.

- Jeg tror slet ikke på zombier, men jeg tror på ting, der er meget værre. Jeg har lige været ude at flyve, og samtidig kom der det her terrorangreb i Belgien. Det, synes jeg, er modbydeligt, siger skuespilleren.

Filmen ”Sorgenfri” har danmarkspremiere i dag, torsdag den 31. marts, og her spiller Troels Lyby og Mille Dinesen et ægtepar med to børn. Familien kæmper for at overleve, da en dødelig virus rammer byen og forvandler folk til zombier.  

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til! 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden