Trusler påvirker Anne-Grethe Bjarup Riis' familie

Anne-Grethe Bjarup Riis og Bo Andersen.

Anne-Grethe Bjarup Riis og Bo Andersen.

Foto: Flemming Nielsen
Skuespiller, forfatter, instruktør m.m, Anne-Grethe Bjarup Riis får indimellem trusler, og det påvirker både hende og familien.

- Hun kører aldrig i bus i bus eller tog, så der er da helt klart nogle ting, hun afskærer sig fra nu. For bare tre-fire år siden kunne hun sagtens tage en bus med ungerne, men det er hun holdt op med.

Sådan fortæller producer Bo Mortensen til Ekstra Bladets lørdagstillæg "Ekstra". Han har i otte år været gift med skuespiller, forfatter, instruktør m.m., Anne-Grethe Bjarup Riis, der nogle gange modtager trusler, fordi hun er en kvinde med markante holdninger, som hun lufter tit og højt.

I hverdagen hjemme på Østerbro er ægteparrets liv, sammen med deres to fællesbørn plus Anne-Grethes søn Osvald på 16 fra første ægteskab, ikke påvirket af truslerne.
Men når Anne-Grethe har været i medierne med en eller anden sag, kan telefonen ringe midt om natten, fordi en eller anden anonym fyr har lyst til at svine Anne-Grethe til.

- Det dræner hende for energi, og det påvirker da os alle sammen, fortæller Bo Mortensen i interviewet.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!


Bortset fra truslerne generer det ikke Bo Mortensen, at hans kone har kontroversielle holdninger og kontroversielle måder at fremføre dem på. Eksempelvis har hun flere gange optrådt nøgen i "den gode sags tjeneste", Eksempelvis på et foto til en udstilling på Charlottenborg.

- Det har jeg ikke noget problem med, Jeg har ikke den der jaloux side, siger Bo Mortensen til Ekstra Bladet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden