Lørdag, 21. juli 2012 - af af Helle Skram de Fries

Trusler påvirker Anne-Grethe Bjarup Riis' familie

Anne-Grethe Bjarup Riis

Anne-Grethe Bjarup Riis og Bo Andersen.

Foto: Flemming Nielsen
Skuespiller, forfatter, instruktør m.m, Anne-Grethe Bjarup Riis får indimellem trusler, og det påvirker både hende og familien.

- Hun kører aldrig i bus i bus eller tog, så der er da helt klart nogle ting, hun afskærer sig fra nu. For bare tre-fire år siden kunne hun sagtens tage en bus med ungerne, men det er hun holdt op med.

Sådan fortæller producer Bo Mortensen til Ekstra Bladets lørdagstillæg "Ekstra". Han har i otte år været gift med skuespiller, forfatter, instruktør m.m., Anne-Grethe Bjarup Riis, der nogle gange modtager trusler, fordi hun er en kvinde med markante holdninger, som hun lufter tit og højt.

I hverdagen hjemme på Østerbro er ægteparrets liv, sammen med deres to fællesbørn plus Anne-Grethes søn Osvald på 16 fra første ægteskab, ikke påvirket af truslerne.
Men når Anne-Grethe har været i medierne med en eller anden sag, kan telefonen ringe midt om natten, fordi en eller anden anonym fyr har lyst til at svine Anne-Grethe til.

- Det dræner hende for energi, og det påvirker da os alle sammen, fortæller Bo Mortensen i interviewet.

Bortset fra truslerne generer det ikke Bo Mortensen, at hans kone har kontroversielle holdninger og kontroversielle måder at fremføre dem på. Eksempelvis har hun flere gange optrådt nøgen i "den gode sags tjeneste", Eksempelvis på et foto til en udstilling på Charlottenborg.

- Det har jeg ikke noget problem med, Jeg har ikke den der jaloux side, siger Bo Mortensen til Ekstra Bladet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden