Ulrich Thomsen i ny Bornedal-komedie

Nicolas Bro, Lene Maria Christensen og Ulrich Thomsen

Nicolas Bro, Lene Maria Christensen og Ulrich Thomsen

Foto: Lars H. Laursen
Tre Robert-vindere er på rollelisten i ”Dræberne fra Nibe”, en ny stjernespækket komedie af Ole Bornedal, nemlig Ulrich Thomasen, Nicolas Bro og Lene Maria Christensen. Men også Mia Lyhne, Søren Malling, Birthe Neumann Ole Thestrup er med i "Dræberne fra Nibe".

Ulrich Thomsen, Lene Maria Christensen og Nicolas Bro spiller med i Ole Bornedals ny komedie.

Dermed er det tre af årets Robert-prisvindere, som indtager hovedrollerne i instruktør Bornedals ny komedie, ”Dræberne fra Nibe”, der får premiere den 25. december 2016.

Ulrich Thomsen og Nicolas Bro har rollerne som Edward og Ib, og Lene Maria Christensen og Mia Lyhne er deres ægtefæller i en film, der handler om  de to jyske håndværkere og venner - Ib og Edward – der er kørt sur i deres livløse ægteskaber.

Nu leger de med tanken om at leve det søde liv for sorte penge, og hyrer derfor i en brandert en russisk lejemorder til at gøre det af med deres ægtefæller.

De to håndværkere har bare undervurderet deres koner, hvilket bliver starten på en absurd rejse, hvor Ib og Edward til deres skræk selv ender øverst på en dødsliste.

- Det er mange år siden jeg har lavet komedie. Vel ikke siden Charlot og Charlotte. "Dræberne fra Nibe" er et forsøg på at lave en både sort, folkelig og på mange måder grænseoverskridende satire på noget så almindeligt som sex, mangel på sex, kærlighed og mangel på kærlighed, siger Ole Bornedal, der både har skrevet manuskriptet og instruerer filmen.

"Dræberne fra Nibe" produceres af Miso Film, der også samarbejde med Bornedal om TV-serien "1864".

Filmen skal optages på locations omkring København og Aalborg.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden