11. nov. 2013
Af Casper Nielsen

Ulrich Thomsen i vild støvsuger-ulykke

Ulrich Thomsen - rynken over øjet er i virkelighden et ar.
Ulrich Thomsen - rynken over øjet er i virkelighden et ar.
Foto: AOP
Det er ikke en rynke, men et ar fra en voldsom støvsuger ulykke, som Ulrich Thomsen har i sin pande.

Ulrich Thomsen har været ude for en voldsom støvsuger ulykke, der har sat sig varige mén i hans ansigt.

Skuespilleren, der har vist sit talent og sin dybe panderynke i film som ”Festen”, ”Adams Æbler” og Bond-filmen ”The world is not enough0”, afslører nu i Michael Meyerheims talkshow på TV2 Charlie, at rynken i virkeligheden er et ar.

- Det var en støvsuger, der eksploderede lige op i ansigtet på mig for 20 år siden. Jeg gjorde rent for ISS og var ved at støvsuge noget sjask op. Støvsugeren gik i overgang, og den var utæt oppe ved mundstykket, og da jeg bukker mig ned for at undersøge det, så sprang hele lortet i luften og ramte mig i hovedet, siger Ulrich Thomsen i programmet.

Stadig følelsesløs

- Toppen af støvsugeren hang 30 meter oppe i luften oppe under loftet ligesom en nytårscigar. Heldigvis nåede jeg at dukke mig, så jeg ikke fik den i hovedet. Ellers havde jeg ikke været her i dag, konstater Ulrich med tilføjelsen:

- Mange tror, at det bare er en rynke, men det er faktisk et ar, der starter i øjenbrynet og går helt op i panden. Jeg er faktisk lidt følelsesløs i panden, fordi det ikke voksede rigtigt sammen.

Læs mere om: