Tirsdag, 11. februar 2014 - af Helle Skram de Fries

Ung dansk skuespiller til tops i Berlin

Danica Curcic.
Danica Curcic.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det dansk-serbiske skuespiltalent Danica Curcic er netop blevet kåret til "Shooting Star" på årets filmfestival i Berlin.

Danica Curcic er i den grad på vej op i skuespillerverdenen, og på årets filmfestival i Berlin er hun netop blevet kåret som "Shooting Star", skriver Ekstra Bladet.

Danica Curcic, der har serbiske rødder, kom til Danmark da hun var ét år gammel, og nu er hun som 28-årig ved at etablere sig som et af de helt store skuespiltalenter.

Titlen som "Shooting Star" er tidligere tildelt blandt andre Pilou Asbæk og Mikkel Boe Følsgaard.

Også med i Bille August-film

Det unge talent medvirker i Hella Joofs nye film "Malta All Inclusive", hvor hun spiller den ene datter til 59-årige Lise, der som nyskilt tager til Malta for at slå sig løs. Rollen som Lise bestrides af Bodil Jørgensen.

Senere vil Danica Curcic kunne opleves i Bille August' film "Stille Hjerter".

Selv er skuespilleren med Balkan-rødderne naturligvis glad for succesen, men trods travlhed prioriterer hun også at have tid til venner og kæresten Peter Christoffersen, der også er skuespiller.

- Jeg fokuserer meget på at se mine venner og min kæreste, gå i biografen, høre musik og sådan nogle ting, siger Danica Curcic i et stort interview i denne måneds Elle, og hun fortæller også, at hun dyrker meget sport for at holde kroppen i gang.

 

 

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden