Tirsdag, 2. august 2016 — af Karina Didriksen

Verdensstjernen Viggo Mortensen er i Danmark

Viggo Mortensen.
Viggo Mortensen.
Foto: Birger Storm
Den dansk-amerikanske Hollywood-stjerne Viggo Mortensen er i Danmark for at gøre reklame for filmen ”Captain Fantastic”, hvor han spiller hovedrollen.

Den dansk-amerikanske stjerne Viggo Mortensen er i øjeblikket i Danmark, fordi han tirsdag aften skal til gallapremiere på sin nye film ”Captain Fantastic”.

LÆS MERE: Viggo Mortensen sagde nej til kæmpe roller

I filmen har skuespilleren hovedrollen som Ben Cash, der bor ude i en skov sammen med sine seks børn. Hans hustru er alvorligt syg, og i den forbindelse tvinges familien til at vende tilbage til samfundet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Viggo Mortensen lod håret og skægget gro til rollen, så han lignede en vildmand, men under besøget i Danmark er han glatbarberet, kortklippet og med grå stænk i håret.

Viggo Mortensen må genopfriske sproget

Det er et stykke tid siden, Viggo Mortensen sidst har været i Danmark. Han opholder sig mest i Spanien og USA, og derfor er hans danske blevet lidt rustent.

LÆS MERE: Viggo Mortensen: Det har været en hård tid

- Da jeg var på hotelværelset, så jeg lidt dansk TV for at få genopfrisket sproget, fordi jeg vidste, at jeg ville komme til at tale dansk under mit besøg, fortalte Viggo Mortesen, da BILLED-BLADET tirsdag mødte ham til et interview.

I aften, tirsdag den 2. august, er der gallapremiere på ”Captain Fantastic” i Dagmar Teatret i København. Filmen får danmarkspremiere torsdag den 4. august.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden