Onsdag, 15. marts 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Vicki Berlin deler private backstage-billeder fra Oscar-festen: Se hvilke stjerner hun hang ud med

Vicki Berlin
Vicki Berlin.
Foto: Hanne Juul
Det var en drøm der gik i opfyldelse, da Vicki Berlin var med til den fineste prisuddeling i filmbranchen.

Det har været lidt af en rejse, den danske skuespillerinde Vicki Berlin har været på.

Hendes medvirken i den prisbelønnede og anmelderroste film ”Triangle of Sadness” har nemlig været med til at få nogle af hendes drømme til at gå i opfyldelse.

Filmen har taget hende rundt til spændende filmpriser, og har også vundet flere af dem blandt andet en BAFTA-pris og den gyldne palme i Cannes.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Så da Oscar-nomineringerne blev offentliggjort, og filmen var nomineret i tre store kategorier, var det svært at holde begejstringen nede.

Natten til mandag fandt filmbranchens fineste prisuddeling så endelig sted, og Vicki Berlin var selvfølgelig med i Hollywood sammen med resten af filmholdet.

Triangle of Sadness
Istruktøren Ruben Östlund ses her på den champagnefarvede røde løber sammen med resten af "Triangle of Sadness" holdet inkusive Vicki Berlin og Zlatko Buric.
Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

Og selvom det ikke blev til nogle gyldne statuetter til ”Triangle of Sadness” i denne omgang, var det alligevel en drøm, der gik i opfyldelse for danske Vicki Berlin.

Det skriver hun på sin Instagram, hvor hun også deler billeder fra Oscar-aftenen. Billeder som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at dele.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På billederne ses blandt andet hende selv iført en smuk kjole designet af Jesper Høvring, og så har der også været tid til et par selfies på selve aftenen – blandt andet med Oscar-vinderen Ke Huy Quan, der vandt prisen for bedste birolle for filmen ”Everything Everywhere All at Once”, der også vandt prisen for bedste film.

Filmen ”Triangle of Sadness” er instrueret af svenske Ruben Östlund, og har udover Vicki Berlin, også danske Zlatko Buric og den amerikanske Hollywood-stjerne Woody Harrelson på rollelisten.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden