6. mar. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Mille Lehfeldt havde en forrygende Bodil-aften

Danmarks mest fantastiske skuespillerinder strålede om kap til Bodil-festen i København. Især Mille Lehfeldt havde det skønt efter at have modtaget den prestigefyldte pris.
På en helt igennem flot aften på Bremen Teater var det især én kvindelig profil, der stjal opmærksomheden. De danske filmkritikere hyldede således skuespilleren Mille Lehfeldt for hendes præstation på det hvide lærred. Det blev fejret på scenen og senere også bag scenen ved et brag af en nattefest.

Aftenens vindere

Lehfeldt vandt en Bodil for sin hovedrolle i filmen ”Lang historie kort”, mens Trine Pallesen erobrede en Bodil for sin birolle i ”Nøgle hus spejl”. Bodilfestens vært Ellen Hillingsø var også et hit til filmfesten, der havde deltagelse af en ren parade af stjerner. Heriblandt Ulrich Thomsen, Birgitte Hjort Sørensen, Trine Dyrholm og Ghita Nørby.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Se Bodil-gæsternes ankomst samt vindernes reaktioner på scenen og kom med til efterfesten, hvor højgravid Mille Lehfeldt fortæller os om sin fantastiske aften. Og husk, at der er mange flere billeder og reportage i næste nummer af BILLED-BLADET.

Læs mere om: