Finn Nielsen til premiere på Ørkenens Sønner

Med den obligatoriske fez på hovedet ankom Finn Nielsen til premieren med sin kæreste, Vita Olsen

Med den obligatoriske fez på hovedet ankom Finn Nielsen til premieren med sin kæreste, Vita Olsen

Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Skuespilleren Finn Nielsen var lørdag til premieren på komikerkvartettens nye show sammen med sin kæreste, Vita Olsen.

Lørdag aften rungede Glassalen i Tivoli af latter, da Ørkenens Sønner havde premiere på deres nye show ”Een gang til for prins Knud”. Blandt de inviterede gæster var 77-årige Finn Nielsen og hans kæreste Vita Olsen.

 

Skuespilleren glædede sig til at se showet, der markerer Ørkenens Sønners 25-års jubilæum, og han husker tydeligt komikerkvartettens første show tilbage i 1991.

 

- Jeg var den, som lavede koreografien til deres allerførste forestilling for mange år siden. Det var dengang, at Flemming Enevold var med, fortalte Finn Nielsen.

77-årige Finn Nielsen på Teater Grob

Han medvirker selv i en forestilling, som netop har haft premiere. Det er ”En Engel Gennem Stuen” på Teater Grob.

 

Det er 7. gang, at Danmark udsættes for et show med Ørkenens Sønner. Deres første show i 1991 havde premiere under beskedne forhold på resturant Allégade 10 på Frederiksberg - men endte med at spille for fulde huse. Det var dog først i 1997 med sowet "Gå aldrig tilbage til en fuser", der var Ørkenens Sønner deres store gennembrud.

Sønnerne består af Khamel Ull-Zuut (Niels Olsen), mar Papa (Søren Pilmark), Ali Bubbas Barkar (Asger Reher) og Yassifir Dorsifem (Henrik Koefoed).

 

LÆS OGSÅ: Finn Nielsen fandt kærligheden igen

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden