4. jan. 2013
Af af Dorte Quist

Finn Nørbygaard aflyser alle shows

Finn Nørbygaard
Finn Nørbygaard
Foto: Krestine Havemann
En lukrativ aftale får Finn Nørbygaard til at droppe forårets turne.

Hele foråret skulle Finn Nørbygaard have turneret Danmark rundt med det lidt anderledes og skøre onemanshow "Finn forfra - Skøre Finn i en time". Men her i allersidste øjeblik har Finn Nørbygaard aflyst alle sine shows.

- Kontakten med nogle nye samarbejdspartnere opstod kort før jul helt spontant, og jeg kunne straks se nogle spændende muligheder, som også i et længere perspektiv kan få stor betydning, siger Finn Nørbygaard til BT.dk

Og det aflyste show, der nu muligvis skal optages på film, kan blive en indbringende forretning for Finn Nørbygaard, der er ved at finde sine ben igen efter sit økonomiske kollaps og efterfølgende skilsmisse sidste år.

Ifølge Allan Olsen fra Bondrup Communications, der står bag beskeden om det nye show, bliver det en slags "relancering af den gode gamle Finn Nørbygaard", skriver BT.dk.

- Det bliver nok mere af den folkelige Finn, og der kommer mere på end i det show, der skulle have været nu her, siger Allan Olsen.

Dem, der allerede har købt billetter til "Finn forfra - Skøre Finn i en time", kan få pengene refunderet der, hvor de har købt.

Læs mere om: