Onsdag, 14. januar 2009 - af af Signe Ravn

Finn Nørbygaard: Bommert til 16 millioner

Finn Nørbygaard må sande, at hans store aktiepost i IT Factory ikke længere er noget værd. Værdien af aktierne var på sit højeste oppe på cirka 700 millioner kroner. IT Factorys direktør Steen Bagger er eftersøgt af Interpol for bedrageri for en halv mill
Finn Nørbygaard må sande, at hans store aktiepost i IT Factory ikke længere er noget værd. Værdien af aktierne var på sit højeste oppe på cirka 700 millioner kroner. IT Factorys direktør Steen Bagger er eftersøgt af Interpol for bedrageri for en halv milliard kroner.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Komikeren spillede højt spil på aktiemarkedet. Det var en fejl, der kostede 16 millioner kroner, indrømmer han.

Finn Nørbygaards svimlende papirformue er væk. IT Factory-svindlen gjorde det af med komikerens 2,5 millioner kroners indskud i JMI Invest. Og papirformuen, der blev brugt som sikkerhed for et stort banklån, som blev brugt til investeringer, er vendt til underskud, fordi Finn måtte sælge sine aktier med tab.

"Og så ser det ud til, at jeg har mistet 16 millioner kroner på aktier i 2008. Det er de penge, jeg står og mangler," fortæller Finn Nørbygaard i B.T.: "Jeg kunne selvfølgelig have sagt, at banken skulle investere helt vildt defensivt. Men det gjorde jeg ikke." Derfor står hverdagen nu på masser af arbejde og jokes om Stein Bagger.

"Så skal der bare hugges job ind. Jeg har allerede - på kun to uger - sikret mig halvdelen af årets job….Jeg glæder mig helt vildt. Da jeg havde alle pengene, manglede den kreative tænding. Men den er der i dén grad igen…Jeg er SÅ klar," fastslår Finn i B.T..

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden