Fredag, 6. juni 2008 - af af Marianne Singer

Forelskede Martin: Sådan mødte jeg Regitze

Martin kan ikke skjule, at han er forelsket i Regitze.
Martin kan ikke skjule, at han er forelsket i Regitze.
Foto: Flemming Jeppesen/Fokus
Han har succes på alle måder i øjeblikket, den 15-årige X Factor-vinder fra Ørum.

Der er fart over feltet i 15- årige Martin Hedegaards liv med hans nye cd-udgivelse "Show the world" og den kommende X-Factor turne´ til sommer. Men kæresten Regitze har han altid tid til. Martin mødte den kønne jævnaldrende pige lige efter det første X-Factor-liveshow på DR.

- Vi lærte hinanden at kende til et ungdomsarrangement i Viborg, som hedder "Godnatbio". Hun stod sammen med en fyr, som jeg tidligere har spillet i band med. Og så gik jeg over og hilste på dem. Hun var lidt ligeglad med mig i starten, men så spurgte jeg, om jeg måtte få hendes nummer, og det var ok. Efter vi havde mødtes fire gange, spurgte jeg, om vi skulle kalde hinanden for kærester. Og det sagde hun ja til, fortæller han glad, da Billed-Bladet møder ham på Viborg Golfhotel.

Efter sommeferien kommer det forelskede par til at bruge endnu mere tid sammen, når Martin flytter skole fra Ørum til Viborg private Realskole, hvor Regitze allerede går.

Men det er ikke kun kæresten der vækker begejstring hos den unge stjerne. Også svigerfamilien er han kommet tæt på i de tre måneder, de har været sammen.

- For tre uger siden var vi på Rømø sammen med hendes familie. Og vi svingede rigtig godt sammen. Det er altid hyggeligt at komme hjemme hos hende.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden