Onsdag, 18. august 2010 - af af Thomas Flindt

Frederik Fetterlein skal giftes på et slot

Frederik Fetterlein og Charlotte Damberg

Frederik Fetterlein og Charlotte Damberg

Foto: Niels Henrik Dam
Det bliver et eventyrs-bryllup når Frederik Fetterlein gifter sig med Charlotte til februar.

Sneen falder blidt, mens den store hvide limousine kører op til trappen foran den marmorhvide kirke til lyden af kirkeklokker. Gæsterne er på plads, og brudgommen tripper nervøst oppe ved alteret. Brudens far åbner døren til limousinen og ud stiger hun, smuk og yndig som ingen andre..

Det kunne meget vel være starten på brylluppet mellem Frederik Fetterlein og hans store kærlighed Charlotte Damberg.

En lille hed affære har på kort tid udviklet sig til ægte kærlighed. Nu er der også blevet sat en dato på det kommende bryllup.

- Det hele er faldet på plads nu. Vi skal giftes til vinter på et slot i Jylland, fortæller Fetterlein til Ekstra Bladet.

Slottet ligger ved Vejle, og efter planen bliver der inviteret omkring 170 gæster. Og Fetterlein er ikke til at skyde igennem. Han svæver på den lyserøde sky.

- Jamen det er jeg. Jeg tror virkelig på det her. Det er sidste gang i livet, jeg skal giftes. Hun har jo måttet tage hele pakken med to børn og det hele, og det er ikke altid let. Men med hende er det bare så ukompliceret, siger han glad.

Frederik Fetterlein har tidligere været gift med modellen Tereza Moxová, med hvem han har sønnen Tobias. Og han har været kæreste med Saseline Sørensen, der er mor til Fetterleins søn, Jean. Hans to drenge skal være brudesvende til brylluppet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden