Fredag, 15. januar 2010 - af af Jan Bergman

Frederik Fetterlein vil ændre livsstil

Frederik Fetterlein

Frederik Fetterlein

Foto: Thomas Laursen
Frederik Fetterlein er kommet til det tidspunkt i sit liv, hvor han må erkende, at der skal ryddes op og livsstilen skal lægges om.

Den 39-årige Frederik har levet et luksusliv som kun de færreste har været forundt, og penge har den tidligere top tennisstjerne ikke skulle bekymre sig ret meget om. Men det er slut nu, for der skal ske noget nyt.

- Jeg vil gerne have ryddet op i mit liv. Der er sket så meget de sidste otte år, så det er tid til at gøre status, fortæller Frederik i et interview med Her & Nu og tilføjer nøgternt:

- Jeg har levet et utraditionelt, forkælet luksusliv, som jeg ikke fortæller om, for de fleste vil alligevel tro, det er løgn.

I interviewet lægger Frederik ikke skjul på, at finanskrisen også har ramt ham økonomisk hårdt og at han har tabt rigtig mange penge.

Men det hårdeste slag har nok været bruddet med kæresten Saseline Sørensen, med hvem Frederik har sønnen Sean.

- Det med pengene er trods alt ikke så hårdt, som når ens privatliv er i ruiner. Det rammer langt hårdere. Hvis jeg skal være ærlig, så er det vist alligevel på tide, at jeg lægger min livsstil om, slutter Frederik i interviewet med Her & Nu.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden