14. dec. 2022
Af Josephine Sjelhøj

Geggo og Cengiz vil lave deres egen julehjælp: Der er rigtig mange, der har det svært

Stephanie og Cengiz Salvarli
Stephanie og Cengiz Salvarli
Foto: Janus Nielsen/ Viaplay
Parret vil hjælpe dem, der har det svært i juletiden.

Stephanie og Cengiz Salvarli er klar med en hjælpende hånd til familier, der har det økonomisk svært i juletiden.

I 2022 er der flere end nogensinde, der har ansøgt om julehjælp på grund af stigende priser, der presser økonomien. Derfor har tv-parret valgt at hjælpe nogle af dem, der er blevet afvist.

Det afslører de i det nyeste afsnit af deres podcast ”Helt Ærligt”, hvor de fortæller, at de ved, at der er "rigtig mange, der har det svært".

- Vi laver en boks, og så kan man søge julehjælp hos os. Det er ikke en konkurrence, for vi udvælger nogen, hvor vi tænker, de har det hårdt. Det er ikke sådan, at man skal sende dokumentation for sin konto. Vi stoler på, at de mennesker, der søger selvfølgelig har brug for det. Hvis du har råd til jul, vil du selvfølgelig ikke tage den mulighed fra en anden, for så er du et dårligt menneske, det har du ikke lyst til, fortæller Stephanie Salvarli, der også er kendt under kaldenavnet Geggo.

Det er ikke sponsoreret

Stephanie og Cengiz Salvarli udlodder fem gavekort til Bilka af 1500 kroner.

Parret understreger, at hjælpen kommer fra deres egen konto. Den er dermed ikke sponsoreret af brands eller andre samarbejdspartnere.

- Det skal lige siges, det er ikke sponsoreret overhovedet, det er mine og Stephanies egne penge, fortæller Cengiz Salvarli i podcasten.

Du kan høre mere om, hvordan du søger om deres julehjælp her.

Læs mere om: