Onsdag, 8. februar 2023 — af Catja Klarskov

Geggo og døtrene på eksotisk tøse-tur: Vi savner far

Stephanie Karma Salvarli
Stephanie Karma Salvarli
Foto: Kaspar Wenstrup
Stephanie Salvarli nyder lige nu en eksotisk ferie under varme himmelstrøg alene med døtrene, Alba og Sia. Den normalt sammentømrede firkløver savner dog et medlem, da far Cengiz er blevet hjemme for at renovere tv-familiens drømmehus.

Solstrejf, palmer og turkisblåt hav. Det er kulissen for den ferie i Thailand, som Stephanie Salvarli lige nu nyder alene med døtrene, Alba og Sia. Salvarli-klanen mangler dog et medlem, da far-Cengiz er blevet hjemme for at renovere den murermestervilla på Amager, som familien købte i oktober sidste år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Cengiz er SÅ savnet og mangler helt klart i ferie-viben for, at ferien er fuldendt. Der sker så meget på renoveringsfronten i huset nu, så mig og ungerne skulle ud af huset, fortæller Geggo i en story på sin Instagram-profil, BILLED-BLADET har lov til at citere fra.

Om end det kun er for en kort stund, så er værktøj og byggestøv byttet ud med populære Phuket for ferie-trekløveren, som, selvom de savner familiens sidste medlem, melder alt godt fra charterland.

Hvad ferien skal gå med, foruden dasen, pool og læskende drinks, ved "Familien fra Bryggen"-stjernen ikke, og derfor har hun bedt sine mange Instagram-følgere om gode råd til børnevenlige aktiviteter i området.  

Nedenunder kan du se en sød video fra flyveturen til ferieland, som gik over alle forventninger. 

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden