Gigi og Sonny indgår forlig

Sonny og Gigi Fredie-Pedersen har indgået forlig med Fredericia Teater, efter at de i forrige uge blev fyret fra opsætningen af ”High School Musical”.

Det dansende søskendepar Sonny og Gigi Fredie-Pedersen skulle netop nu have spillet med i Fredericia Teaters opsætning af "High School Musical". Men i forrige uge blev de permanent erstattet af understudies.

Siden har aviser og tv været fulde af versioner af fyringen, og beskyldningerne er fløjet gennem luften. Men nu har parterne indgået forlig.

Resultatet af forliget er hemmeligt, men Sonny og Gigis manager-far Mickey Fredie-Pedersen har udtrykt tilfredshed med forliget, der kommer i kølvandet på et erstatningskrav på 12 millioner kroner, som han fremsatte tidligere på ugen.

Teaterchef Gert Astrup-Jepsen mente ikke, at de to ville kunne klare de mange optrædener. Det fik Sonny og Gigi til at lade sig interviewe i "Go' aften Danmark", hvor de beklagede, at de ikke fik lov til at opfylde deres kontrakt og kaldte Fredericia Teater for et amatørforetagende.

Fredericia Teaters opsætning af den populære musical voksede fra fem til 34 forestillinger, da Sonny og Gigi blev sat på plakaten.

I USA har originaludgaven af "High School Musical" teenage-idolerne Zac Efron og Vanessa Hudgens i hovedrollerne. De har opnået så stor succes, at der nu skal indspilles en tredje film i serien. De to hovedrolleindehavere har sagt ja til at medvirke.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden