Gitte Nielsen blev udsat for vold som højgravid

Gitte Nielsen

Gitte Nielsen

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Den danske stjerne Gitte Nielsen valgte at forlade sin mand, da han bankede hende, da hun var otte måneder henne i sin graviditet.

Gitte Nielsen har hidtil ikke haft det store held med mændene i sit liv. Og nu løfter den danske stjerne sløret for, at hun har haft to voldelige ægtemænd. Den første var den amerikanske football-stjerne Mark Gastineau, som Gitte har sønnen Killian sammen med.

"Han var faktisk en rigtig sød fyr. Desværre blev han afhængig af steroider. Han blev totalt sindssyg, ultravoldelig og meget farlig, når han tog dem. Da jeg var otte måneder gravid, gav han mig et voldsomt knytnæveslag i maven, og så måtte jeg sige, at det ikke gik mere," fortæller Gitte Nielsen til Ekstra Bladet.

Siden blev Gitte Nielsen terroriseret af ægtemanden Raoul Meyer, før hun fandt sammen med sin nuværende mand, den 15 år yngre Mattia Dessi, som hun er lykkelig med. Han var også medvirkende til, at Gitte lagde sig under kniven i 2008: "Nu har jeg gjort, hvad jeg kunne for min unge mand, og jeg er tilfreds med resultatet. Fremover vil jeg passe på min krop," fastslår Gitte i avisen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden