Fredag, 19. november 2010 - af af Lisbeth Grube

Gitte Nielsen er jaloux

Gitte Nielsen

Gitte Nielsen

Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
47-årige Gitte Nielsen slås med bekymringer i forholdet til sin 15 år yngre ægtemand, Mattia Dessi.

Hun ser bedre ud end længe og er på toppen af sit liv efter at have været tørlagt i tre år. Til gengæld slås 47-årige Gitte Nielsen med bekymringer i forholdet til sin 15 år yngre ægtemand, Mattia Dessi.

- Jeg har aldrig været en jaloux type, men det er jeg blevet med årene. I dag er jeg både jaloux og besidderisk, og min usikkerhed gør, at jeg bekymrer mig en hel del. Jeg er bange for, at der skal komme en ung kvinde og stjæle Mattia fra mig. Han er en ung og meget smuk mand, og jeg er en fraskilt mor til fire - hvad vil han dog med denne gamle kvinde?, spørger hun i et interview med OK! Magazine.

Netop Mattia er årsagen til, at Gitte fandt vejen ud af sit årelange alkoholmisbrug. Til BILLED-BLADET fortalte hun sidste år om mødet med den unge italiener:

- Da jeg sad dér med min drink og så ham første gang, var det som om, jeg var 16 og faldt af stolen. Jeg blev meget bange, så jeg ringede ikke til ham, som jeg lovede. Jeg følte mig slet ikke parat til en ny mand. Men skæbnen ville det. Noget af det første, Mattia sagde til mig, var: "Du drikker for meget". Jeg blev så chokeret. For det første fordi han dårligt kendte mig, og for det andet fordi han var parat til at hjælpe mig. Han var vild med mig, men kunne ikke leve med mig, når jeg drak. Det er en meget stor kærlighed, fastslog Gitte dengang.

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden