12. mar. 2011
Af af Lisbeth Grube

Gitte Nielsen giver den gas som modelmor

Gitte Nielsen
Gitte Nielsen
Foto: Kanal 5
Hun er 47 år og har født fire børn, men Gitte Nielsens 184 centimeter kan stadig fornøje kameraet.

På mandag i "4-Stjerners Rejse" på Kanal 5 viser den tårnhøje Hollywood-dansker, hvorfor hun som 17-årig forlod Rødovre og blev supermodel i Milano og New York.

Gitte rejser til Marrakech i Marokko med de tre rejsefæller, forfatter Lotte Heise, skuespiller Anne-Grethe Bjarup Riis og modediktator Jim Lyngvild, og sidstnævnte arrangerer et photo-shoot med fashionable kjoler, fjer og makeupartist midt ude i den marokkanske ørken. En sand fest for de tre tøser.

- Vi havde det enormt sjovt. Bare at få lov at skabe sig i en øde stenørken i en fantastisk kjole. Det er lang tid siden, jeg har ført mig frem på den måde, fortæller Lotte Heise, der har en fortid som feteret fotomodel akkurat som Gitte Nielsen. Alligevel havde de to langbenede damer aldrig før mødt hinanden.

- Vi talte med hinanden om, hvordan man har et billede af folk, man ikke har mødt. Jeg anede ikke, at Gitte var så sød. I det hele taget passede selskabet godt sammen, og der blev talt rigtig mange ord! Det var en superfed tur, og jeg håber, vi ses igen. Vi sms'er i hvert fald lystigt sammen, også med Gitte i Los Angeles, fortæller Heise oven på mødet med sine nye venner. For rejsens enlige herre, Jim Lyngvild, var det direkte angstprovokerende at skulle til Marrakech med de tre rå kvinder:

Sikke kællinger!

- Lotte og Gitte har jo været inde i mit fjernsyn, så længe jeg kan huske, og Anne-Grethe siger altid sin mening råt for usødet, så ja, jeg var sgu hunderæd. Det viste sig så, at det var nogle af de mest vidunderlige mennesker, jeg nogensinde har mødt. Anne-Grethe var storesøsteren, der tager skraldet, Lotte var moderen, der passer på, og Gitte var den bedste veninde, som man ikke kan lade være med at elske. Jeg er lykkelig over, at jeg fik mulighed for at lære de tre kvinder at kende. Sikke kællinger!

Læs mere om: