Gitte Nielsen: Min søns svulst er tilbage

Gitte Nielsen med sine tre sønner, Raoul, Douglas og Killian, med i Disneyland Paris. Det er Raoul til venstre.

Gitte Nielsen med sine tre sønner, Raoul, Douglas og Killian, med i Disneyland Paris. Det er Raoul til venstre.

Foto: AOP
Efter to år på hospitalet gik Raouls svulst væk. Nu er den tilbage fem år efter.

Da Gitte Nielsens søn, Raoul Junior, var ni år gammel, fik han konstateret en godartet hjernesvulst. Men efter to år og lange hospitalsbehandlinger blev han erklæret rask.

Desværre har han nu fået konstateret, at svulsten er tilbage. Det fortalte den danske model og skuespiller åbenhjertigt, da hun for nylig gæstede den engelske kanal, ITV's morgenprogram "Daybreak".

- Da min søn var ni år gammel, blev han diagnosticeret med en godartet hjernesvulst, og man føler sig så skyldig og forvirret og vred. Han var næsten indlagt i to år på hospitalet. Nu er han 16 år, og jeg troede, at han var rask og havde overvundet det, fortalte Gitte Nielsen ifølge Starlounge i det engelske morgen-TV-program.

Gitte fik beskeden, efter at Raoul Junior væltede på sin scooter. Til daglig bor han i Italien sammen med sine søskende og sin far, Raoul Meyer. Gitte Nielsen har det sidste stykke tid selv boet i London med sin mand, Mattia.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Fordi han forulykkede på sin scooter, fik han taget alle mulige prøver, og de så, at det blødte, og de fandt ud af, at den var tilbage i hans hjerne, forklarede Gitte Nielsen, der er glad for, at hendes syge søn håndterer den nedslående nyhed godt, og at han er optimistisk, når det gælder behandlingen.

Det kan ske for enhver

Sønnen har forsikret hende om, at han nok skal klare det, selv om han naturligvis godt ved, at hjerneoperationer aldrig er af det gode.

- Selvfølgelig er det hårdt. Han er 16 år, og han kan lide at være sammen med piger og se godt ud - det er en lang proces, og det er en hård proces, fortalte Gitte Nielsen, som med tiden er blevet mere realistisk.

- Før i tiden tænkte jeg altid: Det kan ikke ske for mig. Det sker for en anden familie. Men det passer ikke. Det kan ske for enhver, sagde hun.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden