Gitte Nielsens søn ramt af svulst i hjernen – igen

Gitte Nielsen

Gitte Nielsen

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET

En scanning viser at sønnen Raoul igen er ramt af en svulst i hjernen.

Lørdag, 2. juli 2011 - af Henrik Salling

Bedst som Gitte Nielsen troede at alt var i skønneste orden, viser en scanning, at sønnen Raoul igen er ramt af en svulst i hjernen.

For ni år siden blev han diagnosticeret med en godartet hjernesvulst i hjernen, men efter en længerevarende behandling blev han erklæret rask. Selvfølgelig til Gittes store glæde. Det skriver MSN Starlounge.

- Men for fire dage siden, ringede de og fortalte os, at svulsten er tilbage. Fordi han forulykkede på sin scooter, fik han taget alle mulige prøver, og de så, at det blødte, og de fandt ud af, at den var tilbage i hans hjerne. Det fantastiske er, at de bare er så meget stærkere, end vi er. Jeg føler mig så hjælpeløs, fortæller Gitte Nielsen, som i torsdags var på engelsk morgen-tv, hvor hun fortalte den kedelige nyhed.

Få kongeligt krus med BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Til trods for den tilbagevendende svulst er sønnen Raoul optimistisk og han har forsikret sin mor om, at han nok skal klare den.

- Han skal igennem nogle store operationer, og hjerneoperationer er aldrig gode. Selvfølgelig er det hårdt. Han er 16, og han kan lide at være sammen med piger og se godt ud - det er en lang proces, og det er en hård proces. Men jeg talte med ham i går, og han var ligesom; "ro på, mor, jeg skal nok klare den!".

Sønnens optimisme smitter dog til dels også af på hans mor.

- Det er en svær tid, men det opmuntrer mig endnu mere. Jeg tænkte altid; "det kan ikke ske for mig, det vil ske for en eller anden familie". Men det kan ske for enhver.

Kilde: MSN Starlounge.

Preben Elkjær og Nicole