’Go’ morgen Danmark’ har fået flere seere

Selvom Kamilla Walsøe og Anders Breinholt og det nye studie har fået mange hug, har ’Go’ morgen Danmark’ fået flere seere.
Selvom Kamilla Walsøe og Anders Breinholt og det nye studie har fået mange hug, har ’Go’ morgen Danmark’ fået flere seere.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Trods mange protester over det nye look i ’Go’ morgen Danmark’, har programmet fået flere seere.

Torsdag, 22. januar 2009 - af Signe Ravn

Selvom mange seere er faret i blækhuset og dagligt klager over 'Go' morgen Danmark's nye look i læserbrevs-spalterne, viser Gallups seertal, at 20 procent flere vælger at se morgenprogrammet i forhold til før fornyelsen.

"De tal skal vi selvfølgelig glæde os over. Det viser, at vi har fat i noget rigtigt, og så håber vi bare, at det bliver ved. Vi går i hvert fald fortsat ydmygt og respektfuldt til opgaven med at forny "Go' morgen Danmark", siger TV 2's programchef Keld Reinicke i en pressemeddelelse.

1,2 millioner ser ugentligt programmet, der sendes mandag til fredag, men om de nye seere reelt er blevet interesserede i programmet efter forandringen af studiet og den nye vinkling af historierne, eller om de blot er nysgerrige efter at selv at bedømme, om den voldsomme kritik er berettiget, vides ikke.