Godt nyt fra stjernedesigner Lasse Spangenberg

Lasse Spangenberg til julekoncert i Holmens Kirke mandag. 

Lasse Spangenberg til julekoncert i Holmens Kirke mandag. 

Foto: Lars H. Laursen
Lasse Spangenberg, som er kendt for sine mange fortryllende kreationer til kendte og kongelige, nyder at være flyttet ind i nye lokaler, der ligger et helt særligt sted.

- Jeg er meget glad. Det bliver så godt. Det er mere småt, intimt og hyggeligt og på den måde mere privat for mine kunder. Så det er dejligt.

Sådan lyder det fra den kendte designer Lasse Spangenberg, der netop er flyttet i nye lokaler med sine vidunderlige kjoler, fra Nørre Voldgade  til Tordenskjoldsgade i hjertet af København, lige bag Det Kongelige Teater.

Travl tid

På trods af de nye restriktioner fra myndighedernes side i forbindelse med den aktuelle coronasituation, har Lasse Spangenberg masser at se til i julemåneden. 

Han har blandt andet netop lavet kostumer til Europa turnéen af "The Lord of The Rings & The Hobbit – The Concert", der også skal til Australien og New Zealand på et senere tidspunkt.

- Jeg har travlt lige nu, meget travlt, lyder det fra stjernedesigneren, der står bag nogle af disse fortryllende kjoler:

Kronprinsesse Mary klædt i en drøm af en kjole af Lasse Spangenberg ved prinsesse Benediktes 75-års fejring på Amalienborg i 2019. Den midnatsblå corsagekjole i silke med et skørt i hel sol og et asymmetrisk overstykke er kreeret i en smuk blonde.

Foto: Hanne Juul

Svømmestjernen Lotte Friis vakte opsigt i en vidunderlig kreation af Lasse Spangenberg, da hun i Sportsgalla 2018 i Jyske Bank Boxen i Herning. Den blev senere kåret som årets kjole af BILLED-BLADETs læsere. 

Foto: Dan Mariegaard

Sarah Grünewald tog alle med storm i Lasse Spangenbergs græsgrønne finalekjole i "Vild med dans" i 2017. Den smalle kjole var bygget op på en nude corsage-kjole, hvorpå der var syet den ekstravagante, grønne blonde tæt besat med glasperler ligesom det store tylskørt, der var hæftet på hofterne.

Foto: Dan Mariegaard

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden