Mandag, 17. marts 2008 - af af Signe Ravn

Gratis X Factor-koncert

Foto: Birger Storm
Det er fuldstændig umuligt at få billetter til den store X Factor-finale i DRByen den 28. marts, og nu tager DR konsekvensen. Tre dage før finalen, optræder de sidste to deltagere til en gratis koncert på Rådhuspladsen.

Sæt kryds i kalenderen den 25. marts. Da kan du nemlig opleve de to sidste X Factor-deltagere live på Rådhuspladsen. Scenen er placeret foran AftenShowets lokaler i busterminalen, og koncerten starter kl. 19.

I en pressemeddelelse forklarer DR1's underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme, at han tror, at koncerten bliver et tilløbsstykke:

"Det er en superfed optakt til vores store finale, og en rigtig spændende mulighed for vores to endelige finalister til at få en forsmag på, hvad der venter, når en professionel musikkarriere tager fart."

Det bliver seerne, der bestemmer, hvilke to af de tre resterende X Factor-deltagere, der skal stå på scenen den 25. marts. Fredagens show afgøres alene af sms-stemmerne.

DR venter titusindvis af fans på pladsen og opfordrer til, at man tager cyklen eller offentlige transportmidler til koncerten.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden