18. jul. 2010
Af af Liz Rørsig og Lisbeth Grube

Gry Bay nyder at være single-mor

Gry Bay med lille Silje
Gry Bay med lille Silje
Foto: Lars Laursen
For et halvt år siden fødte skuespilleren Gry Bay sin skønne datter Silje, men siden er kæresten, Jesper Løkza, flyttet fra lejligheden på Vesterbro.

- Det er fuldstændig fantastisk at være mor. Og Silje er endelig begyndt at sove lidt længere, så jeg har mere overskud. I nat fik jeg fire timer, og det er luksus, smiler Gry Bay, der har fået vendt op og ned på tilværelsen, efter hun blev mor for første gang.

- Det gik ikke. Allerede inden graviditeten gik vi skævt af hinanden, men da jeg blev gravid, prøvede vi selvfølgelig at få det til at fungere. Men vi havde for mange skænderier, og det dur ikke, når vi har en baby, for Silje blev også stresset. Nu har både Jesper og jeg det godt med at være hver for sig, og vi er ikke uvenner. Han kommer forbi hver dag, fortæller Gry, der glæder sig til en sommer med Silje på armen.

- Vi vil nyde København og gå i parker eller tage ud til vandet med vennerne. Måske tager vi også i familiesommerhus i Jylland eller i Sverige, men Silje skal ikke op at flyve endnu. Hun er meget glad og social og elsker at se på mennesker, så jeg skal bare tage hende i babyselen og gå ud i verden!

Læs mere om: